Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Nenapravitelní? Zřejmě ano.

TRUTNOVSKO - Oba skončili ve vazbě! 

Dva muži ve věku 22 a 23 let v pátek 10. února 2017 poslal soudce Okresního soudu v Trutnově do vazební věznice. Trutnovští policisté je zadrželi ve středu odpoledne na vlakovém nádraží krátce po krádeži drogistického zboží z jedné místní prodejny. Odcizené věci se jim však během několik minut podařilo prodat.

Policejní komisař jim ve zkráceném přípravném řízení sdělil podezření ze spáchání přečinu krádež a porušování domovní svobody spáchaného ve spolupachatelství.

Jelikož jsou oba pro trutnovské policisty „častými klienty“ a byli již v minulosti odsouzeni za protiprávní jednání a neustále v páchání trestné činnosti pokračovali, došlo i na soud.

Dále jsou podezřelý, že v Trutnově - Poříčí vnikli na soukromý pozemek, kde násilím vstoupili do karavanu, který několik nocí využívali k přespávání. Nutno zdůraznit, že z něho odcizili vybavení v hodnotě přesahující 17 tisíc korun.

Zřejmě přes den neměli co na práci a proto v Křižíkově ulici z jednoho domu odcizili dva páry bot. Poškození vyčíslili škodu dosahující 4 tisíce korun.

V případě prokázání viny jim hrozí až tříletý pobyt ve vězení. 

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
13. 2. 2017, 11:15

vytisknout  e-mailem