Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Nenapravitelný zloděj

Český Krumlov - Obvinění z vloupání si vyslechl muž mající trvalý pobyt hlášený v Protivíně. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Před několika dny, zhruba v polovině listopadu tohoto roku v Českém Krumlově opakovaně vnikl bez použití násilí do neuzamčeného dřevěného zahradního altánu. Nejprve zde rozházel a polil neznámou tekutinou věci uložené v chatce, ale žádné neodcizil. Později vnikl do stejného altánu a odcizil odtud litinová kamna v hodnotě nejméně 500 Kč. Ve třetím případě vnikl do tohoto altánu, který byl ale již uzamčený, a to po rozbití skleněné dveřní výplně. Naházel všechny věci na jednu hromadu, polil je neznámou tekutinou a posypal kávou. Z altánu odcizil kazetový přehrávač, dvě autorádia, nerezovou termosku a černou látkovou tašku s autobaterií. Poškozenému majiteli svým jednáním způsobil škodu ve výši asi 900 Kč.
 
Muž byl obviněn z trestného činu krádeže vloupáním. Důležitým momentem je fakt, že muž byl za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán, proto byl obviněn podle § 247 odstavec 1, písmena b) a e).
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)
26. listopadu 2009

vytisknout  e-mailem