Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nenapravitelný zlodějíček skončil ve vazbě

LIBEREC - Tři roky za mřížemi hrozí 19letému mladíkovi, který opakovaně páchal krádeže v obchodech. Taktika krádeží byla vždy podobná. 

Ve středu jsme informovali o mladíkovi, který okradl prodavačku u prodejního pultu v OC Globus. Jak se ukázalo nebyla to jeho první krádež. V minulosti byl již soudem za krádeže trestán. Případem se zabývali policisté z obvodního oddělení Liberec - Vápenka, kteří mu sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Policisté dále zjistili, že mladý zlodějíček má ještě na svědomí i další krádež v jejich služebním "rajónu". Ta se stala o tři dny dříve 28. srpna 2015 v Liberci 3, na ulici Hanychovská. Zde mladík využil v samoobslužném obchodě nepozornosti obsluhy a v prostoru kasy odcizil 200 ks jízdenech MHD v hodnotě 4 tisíce korun.

I v tomto případě mu policisté ve zkráceném přípravném trestním řízení sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Vzhledem k mladíkově nenapravitelnosti rozhodl včerejšího dne  soudce o jeho vzetí do vazby.


4.9.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem