Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Nenechavce přilákala zaparkovaná auta

Přerovsko - ve třech případech byl pachatel " úspěšný" , v jednom byl vyrušen řidičem  

Dne 1.2.2011 došlo k několika případům vloupání vozidel. 
 
V prvním případě se lapka vloupal do uzamčené kabiny nákladního vozidla Scania, zaparkovaného u motorestu ve Staměřicích. Z kabiny řidiče ukradl tašku s osobními doklady, doklady od vozidla, finanční hotovostí a dvěma platebními kartami. Škoda byla vyčíslena na 3 700 Kč.
 
Ve druhém případě, téměř ve stejnou dobu, se neznámý pachatel vloupal do nákladního vozidla Mercedes, které bylo rovněž zaparkováno na parkovišti u motorestu ve Staměřicích. V tomto případě se mu nepodařilo nic odcizit. Vyrušil jej řidič, který v kabině spal. Škoda poškozením byla vyčíslena na 1 000 Kč.
 
Ve třetím případě se neznámý pachatel dne 1.2.2011 ve večerních hodinách vloupal do osobního vozidla Peugeot, zaparkovaného u motorestu ve Staměřicích. Po rozbití okna vnikl do zavazadlového prostoru. Z něj ukradl brašnu s notebookem, nabíječku, přenosný disk, brašnu s fotoaparátem a součástkami k fotoaparátu. Majiteli ( 1953) tak způsobil celkovou škodu za téměř 53 000 Kč.
 
V dalším případě se dne 1.2.2011 ve večerních hodinách neznámý pachatel vloupal v obci Milenov do zaparkovaného osobního vozidla Š-Octavia. Rozbil okna na pravých předních a levých zadních dveří. Po vniknutí do vozidla z něj lapka ukradl tašku s notebookem, nabíječkou, osobní doklady, dvě platební karty a tašku s oblečením. Škoda se v tomto případě vyšplahala na 34 000 Kč.

2.2.2011

por. Mgr. Irena Urbánková

vytisknout  e-mailem