Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Nenechte si ujít Kolama dolů v Libereckém kraji

KRAJ/JABLONECKO/LIBERECKO/ČESKOLIPSKO - Proběhne už tuto sobotu a máme ještě volná místa. 

Ředitelství služby dopravní policie Policejního prezídia ČR spolu s autory projektu Učme se přežít pořádá i letos na podporu vzdělávání a zdokonalování řidičů motocyklů akci Kolama dolů - učme se přežít.

Ta v Libereckém kraji proběhne už tuto sobotu 3. srpna. Motorkáři se na společnou vyjížďku vydají v 11.00 z Centrálního parkoviště v Bedřichově. Dopravní policisté, kteří skupinu doprovázejí, předají účastníkům informace k organizačním záležitostem v 10.45. Z Bedřichova všichni společně vyjedou na Liberec, Machnín, Kryštofovo údolí, Křižany, Stráž pod Ralskem, Brniště, Zákupy, Zahrádky a svou spanilou jízdu zakončí na autodromu v Sosnové, kam mají dorazit přibližně kolem 13. hodiny. Zde je po krátkém relaxu čeká teoretická část zaměřená na bezpečnou jízdu včetně praktických jízd pod dohledem zkušených instruktorů, která bude zaměřená na ovládání motocyklu v krizových situacích.

Další informace včetně odkazu na přihlášení na akci naleznete zde : https://www.policie.cz/clanek/kolama-dolu-ucme-se-prezit-330436.aspx

30. 7. 2024
por. Bc. Ivana Baláková
tisková mluvčí KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem