Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neodváděl povinné platby

LOUNY - Celková škoda přesahuje milion korun... 

Čtyřicetiletého muže z Lounska stíhá policejní komisař z trestného činu neodvedení daně, pojistného na sociální zabezpečení, na zdravotní pojištění a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti. Obviněný od ledna r. 2007 do prosince roku 2009 neodvedl za své zaměstnance jim stržené zdravotní pojištění, sociální pojištění a dále daň z příjmů fyzických osob za zdaňovací období roku 2008. Poškozeným institucím tak dluží celkem 1 368 492 Kč. Trestní stíhání obviněného je vedeno na svobodě.

Řídil v zákazu 

V úterý ráno kontrolovala policejní hlídka v Plzeňské ulici v Žatci osobní vozidlo zn. Renault 19, jež řídil 37letý muž z Mostecka. Lustrací zjistila, že řidič má až do 6. ledna r. 2012 uložen zákaz řízení motorových vozidel. Ve zkráceném přípravném řízení mu proto sdělila podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Dalším provedeným šetřením policisté zjistili, že uvedený muž má na svědomí i další trestnou činnost spáchanou na Litoměřicku. Proto celou věc postoupili policisté tamnímu územnímu odboru, kde je podezřelý již vyšetřován.

Do prodejny se vloupal pro cigarety

V úterý, časně ráno, se vloupal do prodejny smíšeného zboží ve Školní ulici v Lounech dosud nezjištěný pachatel. Z obchodu si odnesl dosud neupřesněné množství cigaret. Předběžně byla škoda vyčíslena na 12 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Další zprávy vyjdou až v pátek 5. března 2010!

Louny, 3. března 2010

 

vytisknout  e-mailem