Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neopatrnost se nevyplácí

LITOMĚŘICE – Okraden při nákupech; Na peněženku zapomněl; Ztracené finance 

Na středeční nákup bude dlouho vzpomínat 64letý muž ze Štětí. Tašku s osobními věcmi si zavěsil na nákupní vozík a věnoval se rozhovoru o počasí s jinou nakupující. Když se otočil k vozíku, tak taška i s jeho osobními věcmi byla pryč. Senior tak přišel v mžiku o 6 tisíc korun. Neznámý pachatel se dopustil přečinu krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Na peněženku zapomněl
Svou neopatrností přišel včera 34letý řidič o peněženku s finanční hotovostí. Peněženku i s penězi ponechal ve vozidle zaparkovaném v Roudnici nad Labem před nákupním centrem. Neznámý lapka násilím překonal dveře vozidla a peněženku s několika tisíci korunami si přivlastnil. Roudničtí policisté po pachateli krádeže pátrají.
 

Ztracené finance
Dnes, byla na tísňovou linku policie 158 oznámena ztráta peněženky. 35letý muž, ztratil svou peněženku s finanční hotovostí v okolí domu ve Štětí. Když se po chvilce vrátil, už jí nenalezl. Neznámý nálezce si zřejmě peněženku i s obsahem přivlastnil. V případě dopadení a odsouzení hrozí neznámému pachateli až roční pobyt za mřížemi.
 

3. 2. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem