Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neopatrnost se nevyplácí

TEPLICE - Na nákupu přišla o peněženku; Vandal poškodil auto.... 

Na nákupu přišla o peněženku
     Přestože policie opakovaně varuje občany, aby si během nákupů dávali pozornost na své věci, někteří lidé jsou nepoučitelní. Své o tom ví 35 letá žena, která si v jednom z teplických supermarketů položila do nákupního vozíku svou peněženku a na chvilku se otočila. Její nepozornosti využil neznámý pachatel, který jí peněženku odcizil. Žena přišla o 800 korun, osobní doklady a platební kartu. Policie věc vyšetřuje jako trestné činy krádeže a neoprávněné držení platební karty.
 
 Vandal poškodil auto
     Policisté prověřují oznámení majitele osobního vozidla tov. zn. Peugeot, kterému dosud neznámý pachatel v Teplicích nezjištěným předmětem rozbil skleněné výplně levých a pravých zadních dveří a skleněné výplně čelního a zadního okna. S tím se vandal nespokojil a tak ještě u vozidla prořízl dvě pneumatiky a druhé dvě vypustil. Majitel  vyčíslil škodu na 30 tisíc korun. Pachateli hrozí v případě dopadení až rok za mřížemi.
 
 V Dubí hořel autobus
    Před sedmou hodinou ranní byl na tísňovou linku 112 oznámen požár autobusu, ke kterému došlo v Dubí. Policejní hlídka na místě zjistila, že řidič autobusu nastartoval a zapnul topení, aby se vozidlo zahřálo a z místa odešel. Když se asi po 15 minutách vrátil, uviděl ze zadní části vozidla šlehat plameny. Požár částečně poškodil i lak druhého autobusu, který byl zaparkovaný opodál. Poškozená firma předběžně vyčíslila škodu na 620 tisíc korun. Přivolaný vyšetřovatel HZS Teplice označil jako příčinu vznícení technickou závadu.
 
Neplatí na dítě    
     Policejní komisař obvinil 35 letého muže z Teplic z trestného činu zanedbání povinné výživy. Toho se dopustil tím, že od roku 2007 do současné doby neplatí výživné na svou nezletilou dceru. Dlužné výživné v zanedbatelné výši 200 korun měsíčně teď činí celkem 6800 korun. Dlužníkovi hrozí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 
 

vytisknout  e-mailem