Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neopatrnost stála tisíce

LOUNY - Poškozené zmizely věci ponechané bez dozoru... 

Jistá seniorka z Podbořan doplatila na svou neopatrnost, když ponechala svoje věci na volném prostranství bez dozoru. K události došlo včera dopoledne ve Valovské ulici, kde si poškozená opřela svoje jízdní kolo volně o dům a na chvíli se od něj vzdálila. V košíku připevněném na bicyklu si však bez dozoru ponechala dámskou kabelku s peněženkou a mobilním telefonem. Dosud nezjištěný poberta nelenil a uvedené věci jí v nestřeženém okamžiku odcizil. Způsobenou škodu poškozená vyčíslila na 11 440 Kč. Případem se již zabývají policisté, věc šetří jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli pátrají.

Z traktorů zmizela nafta

Zaparkované traktory se staly terčem zájmu dosud neznámého zloděje v areálu jedné firmy ve Slavětíně na Lounsku. Z úterý na středu vnikl poberta na její pozemek a ze zaparkovaných traktorů odcizil celkem 300 litrů motorové nafty. Tím způsobil škodu za 9 000 Kč a další škodu, ve výši 1 000 Kč, způsobil poničením zařízení. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Další krádeže okapů

Policisté v Žatci již šetří několik krádeží okapových svodů z rodinných domů. V tomto případě odcizil dosud nezjištěný poberta měděné okapy celkem na třech místech jednoho rodinného domu v žatecké ulici Volyňských Čechů. Jednalo se asi o devět metrů okapových svodů v hodnotě cca 4 500 Kč. Policisté případ šetří jako trestný čin porušování domovní svobody.

http://www.policie.cz/clanek/uzemni-utvary-sprava-severoceskeho-kraje-zpravodajstvi-zlodejka-z-lidlu-zadrzena.aspx

Dva roky nesmí řídit a přesto usedl za volant 

Ve středu odpoledne kontrolovali policisté v žatecké ulici Osvoboditelů osobní motorové vozidlo zn. Opel Vectra, které řídil dvacetiletý mladík ze Žatce. Provedenou lustrací zjistili, že uvedený řidič usedl za volant a řídil automobil i přesto, že mu 23. června tohoto roku vyslovil Okresní soud v Lounech zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu dvou let. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Po provedených úkonech byl propuštěn na svobodu.

Jaromíra Střelcová

Louny, 16. září 2010

 

   

vytisknout  e-mailem