Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neoprávněně odebírali plyn

ÚSTÍ NAD LABEM - K odběru plynu jim stačila vodovodní hadice. 

Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření 34leté ženě a jejímu 37letému muži pro trestný čin Krádeže. Podezřelí v průběhu devíti měsíců neoprávněně odebíraly plyn i přesto, že jim byl demontován plynoměr, protože plyn neplatili a měli velký dlluh. Celou situaci ovšem vyřešili tím, že na uzavřený přívod plynu nainstalovali vodovodní hadici a plyn do své bytové jednotky odebírali dál. Poškozené společnosti vznikla škoda kolem 44 tisíc korun.
 
Vloupání do sklepa
Policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu měsíce v ulici Kmochova na Severní Terase vloupal do sklepní kóje. Z této kóje následně odcizil počítač, LCD monitor, stan, kolečkové brusle, kabelky a 18 párů bot. Majiteli vznikla celková škoda kolem 25 tisíc korun.
 
Krádež elektrozařízení
Dosud neznámý pachatel v obci Roudníky poškodil čtyři elektrické rozvaděče a odcizil z nich kabely a pojistky. Svým jednáním tak způsobil škodu kolem 10 tisíc korun a je podezřelý z trestného činu Krádeže a Poškození cizí věci.
 
Zloděj okradl spícího
Ústečtí policisté pátrají po zloději, který dne 29.3. krátce po jedné hodině v noci využil spánku poškozeného a ve vhodné chvilce mu z kapsy u kalhot odcizil finanční hotovost a ze stopu mobilní telefon. Spícímu tak byla způsobena škoda kolem 24 tisíc korun.
 
Ústí nad Labem 9.4.2014
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje
 

vytisknout  e-mailem