Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Neoprávněné užívání cizí věci - Aktualizace

Český Krumlov - Větřní– Policisté již nepátrají po vozidle Škoda Felicia. - Policisté vozidlo vypátrali. 

15. listopadu 2017 – aktualizace

 

Dne 14. listopadu 2017 krátce po druhé hodině odpolední vypátrala hlídka policistů Obvodního oddělení policie Větřní vozidlo v pátrání. Jednalo se o modré osobní vozidlo Škoda Felicia, o němž jsme informovali ve zprávě níže. Policisté vozidlo nalezli ve Větřní U Jezu. Policisté odvolali pátrání po vozidle a automobil na místě předali majiteli.

 

Děkujeme médiím i veřejnosti za pomoc při pátrání.

 

Policisté pátrají po pachateli, který se v  době od 16:00 hodin do 17:40 hodin dne 4. listopadu 2017 ve Větřní, zmocnil neuzamčeného osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia, modré barvy, registrační značky 5C5 3221, vyrobeného v roce 2001. Zloděj automobil odcizil u garáží v místě zvaném Urbal a odjel s ním neznámo kam. Okolnosti tohoto případu šetří jako podezření ze spáchání přečinu neoprávněné užívání cizí věci policisté Obvodního oddělení policie Větřní.  

 

Žádáme tímto každého, kdo by k uvedenému případu mohl poskytnout jakékoliv informace, které by přispěly k objasnění případu, a to jak z místa činu, tak k dalšímu výskytu či pohybu vozidla, aby je předal policistům na služebně v Šumavské ulici, ve Větřní nebo na telefonním čísle 974 232 740 či cestou linky číslo 158.

 

 Děkujeme.

 

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

6. listopadu 2017

vytisknout  e-mailem