Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neoprávněně vnikl do domu a usnul

KLADENSKO - Za své protiprávní jednání byl zadržen a umístěn do policejní cely. 

Policisté obvodního oddělení Stochov byli v podvečerních hodinách dne 6. února 2017 přivoláni majiteli rodinného domu v obci Tuchlovice k vykázání nežádoucí osoby z jejich obydlí.

V průběhu dne 6. února 2017 překonal dvaceti čtyřletý muž oplocení okolo rodinného domku v obci Tuchlovice na Kladensku. Na pozemku neoprávněně setrval a poté vnikl  i do obytných prostor domu, kde se volně pohyboval.  V místnosti ve  třetím patře následně ulehl do postele a usnul, ačkoliv si byl plně vědom, že zde nemá co dělat, neboť má ze strany poškozených za toto opakované protiprávní jednání  zakázáno vstupovat do jejich obydlí. V minulosti se již několikrát dopustil vstupu do jejich rodinného domu a byl  za trestný čin porušování domovní svobody prošetřován.

Jakmile majitelé domu nalezli nežádoucí osobu v jejich domě okamžitě zavolali policejní hlídku ze Stochova. Policisté se dostavili na místo a podezřelého muže zadrželi. Dále policisté vyzvali muže k dechové zkoušce, která byla s pozitivním výsledkem a naměřená hodnota byla 2,53 promile alkoholu v dechu.

Podezřelý se při svém protiprávním jednání tohoto charakteru nezpůsobil majitelům žádnou škodu poškozením ani újmou na majetku odcizením.

Policisté po provedení prvotních úkonů podezřelého pachatele eskortovali do policejní  cely a případ je prošetřován jako podezření z trestného činu porušování domovní svobody.

 

nprap. Jana Šteinerová 

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

7. února 2017

 

vytisknout  e-mailem