Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Neoprávněný odběr eletřiny

Vloupání do rekreačního domku Krádež mobilního telefonu 


Neoprávněný odběr eletřiny
K dalšímu případu neoprávněného odběru elektrické energie došlo i v těchto dnech, kdy pracovník jedné z energetických firem oznámil v úterý 15. 12. 2009 policistům ze Dvora Králové nad Labem, že odhalil místo „černého“ odběru. Tentokrát se jednalo o dům přímo ve Dvoře králové nad Labem. Podezřelý čtyřiašedesátiletý muž násilně vnikl do rozvodné skříně a z této vyvedl kabely zajišťující přívod elektrického proudu. Tímto způsobem výtečník odčerpal energii za necelých 125 tisíc korun a je podezřelý z trestného činu krádež, za který mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody nebo peněžitý trest. 

Vloupání do rekreačního domku
Z pondělí na úterý 15. 12. 2009 dosud neznámý pachatel násilně vnikl do rekreačního domku v obci Kohoutov. Zloděj z objektu odcizil televizor značky LG a satelitní přijímač Homestar. Poškozený majitel si škodu vyčíslil na částku převyšující 12 tisíc korun. Za trestný čin krádež provedené vloupáním a porušování domovní svobody hrozí pachateli trest odnětí svobody až na tři roky nebo peněžitý trest.

Krádež mobilního telefonu
Krádež mobilního telefonu značky Samsung S8300 šetří královédvorští policisté. Telefonní přístroj odcizil neznámý pachatel poškozenému na jednom z oddělení v nemocničním zařízení ve Dvoře Králové nad Labem. Okradený si škodu vyčíslil na necelých 10 tisíc korun. Za trestný čin krádež hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.
por. Bc. Jiří Prouza
 

vytisknout  e-mailem