Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Neplacení na čtvrtou

Český Krumlov - Českokrumlovští policisté, kriminalisté a policisté z Horní Plané prošetřují čtyři případy neplacení výživného. 

Mladý muž z Tábora neplatí řádně výživné od března 2007 do současné doby na svou nezletilou dceru, žijící trvale na Českokrumlovsku, čímž dluží částku ve výši 47 350 Kč.
 
Muž středního věku z Prachatic od června 2009 do listopadu 2009 neplatil v místě bydliště ani nikde jinde výživné na svou dceru, žijící na Hornoplánsku. Výživné mu bylo stanovené rozsudkem OS Český Krumlov a ke dni 21. ledna 2010 dluží na výživném částku ve výši 8 000 Kč.
 
Třetím výtečníkem je otec z Českého Krumlova, který od února 2007 do současné doby řádně neplní vyživovací povinnost na svou nezletilou dceru, čímž na výživném dluží částku ve výši 52 500 Kč.
 
Posledním krkavčím rodičem je žena z Kaplice. Od ledna 2009 do současné doby neplní svoji zákonnou vyživovací povinnost na nezletilou dceru, která byla svěřena do péče prarodičů. Dluží jim celkovou částku 16 800 Kč. Povinná byla dokonce za takový čin v posledních třech letech odsouzena a přesto ani nyní výživné neplatí.
 
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)
21. ledna 2010

vytisknout  e-mailem