Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neplatí na dcery

LOUNY - Zanedbání povinné výživy; Krádež kola; Dopravní nehoda v Lounech  

Zanedbání povinné výživy

Komisař služby kriminální policie a vyšetřování stíhá pro podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy 27letého muže z Lounska. Ten od listopadu roku 2007 do současné doby (vyjma měsíce července a srpna t.r.) neplatí výživné na své dvě, nezletilé, dcery, jak mu určil rozsudek Okresního soudu v Lounech. K rukám matky již tak dluží částku 26 600 Kč. Vyšetřování obviněného probíhá na svobodě.

Krádež kola

Jízdní kolo si vyhlédl v minulých dnech dosud nezjištěný poberta ve společné chodbě jednoho panelového domu v Postoloprtech. Zloděje neodradil ani bezpečnostní zámek, kterým byl bicykl připevněn k zábradlí schodiště. Poškozenému majiteli tak vznikla škoda za deset tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Dopravní nehoda v Lounech

Dvacetiletý mladík se ve středu řítil s vozidlem po Lounech vysokou rychlostí, nezvládl řízení a způsobil dopravní nehodu. Ke kolizi došlo kolem 13,25 hodin, kdy jel mladík ve směru od Mánesovy ulice a při odbočování do ulice Lidická nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem a povaze vozovky a s osobním automobilem zn. Suzuki Swift  narazil do zaparkovaného vozu zn. Hyundai. To se následkem nárazu odmrštilo do před ním stojícího vozidla zn. Fiat Uno a toto vozidlo ještě dále narazilo do před ním zaparkovaného automobilu zn. Ford Mondeo. Zbytečná nehoda se naštěstí obešla bez zranění, ale způsobená škoda byla vyčíslena na celkem 70 tisíc korun. Alkohol u mladého řidiče policisté nezjistili.   

vytisknout  e-mailem