Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neplatí na děti

LOUNY - Na syna a dceru již dluží přes padesát tisíc. 

Devětatřicetiletého muže z Podbořanska stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu zanedbání povinné výživy, neboť neplatí výživné na své dvě děti. I když mu tato povinnost vyplývá ze zákona o rodině a stanovil mu tak Okresní soud v Lounech, na syna a dceru již dluží k rukám matky přes 55 tisíc korun. Pokud soud uzná jeho vinu, hrozí mu až dvouletý pobyt za mřížemi.

Kradla losy

Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté podezření z přečinu krádeže 22leté ženě z Mostu. Dotyčná se protiprávního jednání dopustila v pátek dopoledne v objektu jednoho marketu v Žatci. V prodejně s novinami odcizila několik vystavených stíracích losů. Způsobila tím škodu za celkem 1 700 Kč. Uvedené krádeže se mladá žena dopustila i přesto, že byla v srpnu letošního roku za podobnou kriminalitu již odsouzena. 

Krádež kola 

Na soukromý pozemek jednoho rodinného domu v Hlubanech na Podbořansku vnikl v minulých dnech dosud nezjištěný pachatel. Ze zde odstaveného osobního automobilu odcizil bez užití násilí dalekohled. Dále si přisvojil z pod přístřešku horské jízdní kolo. Svým jednáním tak způsobil škodu za 37 000 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a porušování domovní svobody a po pachateli pátrají.

Vloupání do auta   

V sobotu po poledni se do zaparkovaného osobního automobilu u obce Nová Hospoda na Žatecku vloupal dosud nezjištěný poberta. Odcizil z něj oblečení, brašnu s rybářským náčiním, různé nářadí a další věci. Poškozenému tím způsobil škodu za více než 5 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže, po pachateli pátrají.

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 7. listopadu 2016 

vytisknout  e-mailem