Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nepochopitelné jednání

Dnes ráno přehodil přes bezpečnostní oplocení Nuselského mostu mladý muž dva psy. Jejich těla dopadla na tramvajové koleje v Lumírově ulici. Muž byl převezen záchrannou službou do nemocnice.  

V pondělí čtvrtého srpna, v deset hodin a dvaadvacet minut dopoledne přijal operátor linky tísňového volání informaci o podezřelém chování neznámého muže, který na Nuselském mostě v Praze 2 zaparkoval motorové vozidlo tovární značky Škoda Felicia, z vozidla vynesl dvě zvířata a posléze je hodil z mostu dolů. O čtyři minuty později policejní hlídka Pohotovostní motorizované jednotky Správa hlavního města Prahy P ČR spatřila na místě události přibližně třicetiletého muže, který před policisty začal utíkat. Policisté jej po krátké chvíli dostihli a zajistili. Muž na policisty křičel, aby jej zastřelili. Policisté proto přivolali záchrannou službu a projíždějí kolegy požádali, aby prověřili prostor pod Nuselským mostem v Lumírově ulici. Policejní hlídka zde následně nalezla dva mrtvé psy středního vzrůstu bez známek života. Psi – pravděpodobně francouzští buldočci, leželi na tramvajových kolejích.
Lékař záchranné služby nařídil okamžitý převoz třiatřicetiletého muže do příslušného nemocničního zařízení, kde byl pacient hospitalizován.       

vytisknout  e-mailem