Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nepoctivý nálezce zapomenutou peněženku nevrátil

KLADENSKO – Obsahem peněženky byly nejen finance, ale také doklady a platební karty. 

Policisté obvodního oddělení Kladno od prosince 2020 pátrají po neznámém pachateli, který si přisvojil nalezenou peněženku v obchodním domě v Kladně.

Poškozená pětapadesátiletá žena z Kladna v čase kolem 08.30 hodin dne 23. prosince 2020 v prodejně obchodního domu v Kladně v ulici P. Bezruče, ponechala peněženku značky MK v hodnotě 1 000,-Kč v prostoru pokladní zóny. Obsahem peněženky byly osobní doklady, platební karty a finanční hotovost. Dosud neznámý pachatel se ztracené peněženky po nálezu zmocnil a neodevzdal ji ani na policejní služebnu a ani poškozené ženě. Vzniklá škoda činí necelých 6 000,-Kč.

Policisté případ prošetřují jako podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměňování platebního prostředku, směnek a cenných papírů a po pachateli pátrají.    

Kladenští policisté vyzývají občany, kteří se v daném čase tohoto dne pohybovali v prostorách kladenského obchodního domu v ulici P. Bezruče a mohli zaznamenat neznámou osobu, která si přisvojila volně ponechanou peněženku v prodejně v prostoru pokladen, aby své poznatky oznámili na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158. Dále bychom uvítali, aby se tyto dvě osoby, které byly zaznamenány na kamerovém systému, dostavily na policejní služebnu k podání možného svědectví. Pokud někdo bude znát totožnost nebo informace k ženě a muži na fotografiích poskytněte je na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
20. ledna 2021

Odkazy do noveho okna

Pomozte při dopadení

Pomozte při dopadení 

Detailní náhled

Pmozte při dopadení

Pmozte při dopadení 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem