Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neposílala dceru do školy

CHOMUTOV - Chtěl se vloupat do kasičky, Vymyslela si loupež ... 

Neposílala dceru do školy
Obvinění z trestného činu ohrožování výchovy mládeže čelí 39letá žena z Mostu. Nepečovala o povinnou školní docházku své nezletilé dcery, a ta měla od dubna do prosince letošního roku na základní škole v Chomutově zameškáno 307 vyučovacích hodin.
 
Chtěl se vloupat do kasičky
Minulý týden se pokusil mladý muž vloupat do kasičky na peníze na veřejném WC v Klášterci nad Ohří. Na místě byl zadržen bezpečnostní agenturou. Muži bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z trestného činu krádeže vloupáním.
 
Vymyslela si loupež
Ve středu minulý týden oznámila žena, že byla v kanceláři soukromé firmy přepadena dvěma neznámými muži, ti po ní po slovní rozepři požadovali vydání peněz. Jeden z pachatelů ženu odstrčil a odcizil jí peněženku s finanční hotovostí 30 000 korun a mobilní telefon. Druhý z mužů stál u dveří a hlídal. Během šetření policistů vyšlo najevo, že poškozená žena si loupežné přepadení vymyslela, peníze použila pro svoji potřebu a mobilní telefon ztratila.
 
Okradla kamarádku
Z trestného činu krádeže byla obviněna 29letá žena z Mělníka. Ta využila nepozornosti své známé, u které byla ubytována a z bytu jí odcizila mobilní telefon, značkovou zimní bundu a další věci. Okradené ženě způsobila škodu 7000 korun.
 
27.12.2010
nprap. Marie Pivková
    

vytisknout  e-mailem