Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nepovedený lup

LITOMĚŘICE – Auto se vrátí k majiteli; Apríl to nebyl; Ničili a kradli 

Dnes ráno okolo osmé hodiny byli na základě poznatků litoměřických kriminalistů zadrženi 4 recidivisté v kradeném vozidle. U obce Podsedice zadržel třebenický strážník společně s lovosickými policisty tři muže a jednu ženu z Ústí nad Labem s bohatým trestním rejstříkem. Osobní vozidlo značky Škoda Fabia odcizili v nočních hodinách v Ústí nad Labem. Vozidlo, které je speciálně upraveno pro řízení a užívání tělesně postiženou osobou, bude vráceno do rukou majitele. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za což hrozí pachatelům až pětiletý pobyt za mřížemi.
 

Apríl to nebyl
Aprílový den se smutným podtextem zažili majitelé domu v Roudnici nad Labem. Neznámý lapka vnikl neuzamčenými vstupními dveřmi do chodby jejich domu a zde posbíral a odnesl vše cenné. Platební karty, doklady, peněženky a finanční hotovost vše v hodnotě vyšší jak 10 tisíc korun. Roudničtí policisté případ šetří pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Ničili a kradli
Lovosičtí policisté v sobotu zadrželi dva nezvané návštěvníky v chatě pod Lovošem. Dva mladíci do rekreační chaty vnikli po vybourání části zdiva stěny chaty. Snědli jídlo, které zde nalezli a při svém hodování způsobili velký nepořádek. Dále odcizili ošacení, které si oblékli na sebe. Své jednání teď budou muset vysvětlovat policistům, protože jsou podezřelí ze spáchání trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.
 

2. 4. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem