Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nepoznáváte podezřelého?

Pražští policisté pátrají po neznámém muži, který je podezřelý, že používal téměř dva měsíce kradenou platební kartu. Je tento muž zároveň i zlodějem této karty?  

Policisté z místního oddělení Kyje se od října loňského roku zabývají případem krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Neznámý pachatel odcizil poškozenému z batohu peněženku s doklady včetně platební karty a to při jízdě tramvají z Vysočan do Hloubětína.

Tato odcizená platební karta byla následně používána téměř dva měsíce k různým platbám a výběrům, kdy celková výše škody je 150 tisíc korun. Při výběru finanční hotovosti v jednom z bankomatů, zachytila bezpečnostní kamera neznámého muže, jehož identitu v souvislosti s tímto případem potřebují policisté zjistit.

Provedené úkony do současné doby nevedly k vypátrání pachatele, ani k objasnění případu, proto se policisté nyní po vyčerpání všech možností obrací na širokou veřejnost s prosbou o pomoc. Tímto žádáme kohokoli, kdo na záběrech pozná podezřelého, aby se policistům ozval na bezplatnou tísňovou linku 158.

Za pomoc a spolupráci předem děkujeme.

nprap. Eva Řádková – 13. 2. 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý1

podezřelý1 

Detailní náhled

podezřelý2

podezřelý2 

Detailní náhled

podezřelý3

podezřelý3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem