Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nepozornosti využil zloděj ke krádeži vozidla

KLADENSKO – Policisté nyní po odcizeném vozidle pátrají. 

Dne 4. září 2020 v časovém rozmezí od 12.15 do 21.00 hodin vnikl neznámý pachatel nepozorovaně do prostoru neuzamčené šatny v restauračním zařízením na náměstí Svobody v Kladně, odkud odcizil volně položené klíče od vozidla tovární značky Opel Astra. Pachatel následně prohledal i neuzamčenou kancelář a odcizil finanční hotovost přes 200,-Kč. Za použití klíčů odcizil osobní vozidlo Opel Astra, které bylo zaparkováno  u restauračního zařízení. Svým jednáním způsobil pachatel majiteli škodu ve výši necelých 60 300,-Kč.

Policisté obvodního oddělení Kladno případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli i odcizeném vozidle nyní pátrají.

Policie vyzývá občany, pokud na náměstí Svobody v Kladně v tomto čase spatřili podezřelou osobu pohybující se u osobního vozidla tovární značky Opel Astra, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.

Dále policie upozorňuje občany, aby byli opatrní a vždy měli svůj majetek řádně zabezpečený, a to nejen v místě svého bydliště, na ulici, při cestování, ale i v zaměstnání. Zloděj umí využít i malou chvilku nepozornosti, aby se obohatil ve svůj prospěch. Ponechané věci bez dozoru jsou pro pachatele velkým lákadlem.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
7. září 2020

vytisknout  e-mailem