Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Na silnice nově napadl sníh

Dopravní policisté řešili řadu nehod 

Slatina - Lehké zranění utrpěla řidička nákladního vozu Avia, když v úterý kolem 6:30 projížděla pravotočivou zatáčku ve směru jízdy od Letovic na Slatinu. Na zledovatělém povrchu vozovky s vozidlem dostala smyk a narazila do stromu. Se svým zraněním byla převezena vozidlem RZP do blízké nemocnice. Dechová zkouška byla vyloučena. Hmotné škody jsou odhadnuty na 15 tisíc korun.
 
Gruna - Tentokrát nepřiměřená rychlost se podepsala na dopravní nehodě, která se stala 24. 3. kolem 11:15. Řidič cizí státní příslušnosti s osobním vozem Peugeot 205 jel od Olomouce na Moravskou Třebovou a pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy na zasněžené vozovce, s vozidlem dostal smyk a vyjel do protisměru dvěma nákladním vozidlům. Řidič v peugeotu utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen na ošetření do nemocnice a poté byl lékaři propuštěn do domácího léčení. Spolujezdec je se svým lehkým zraněním hospitalizován v nemocnici. I tentokrát na nehodě neměl podíl alkohol. Ten  vyloučila dechová zkouška. Škody na vozidlech jsou odhadovány na 160 tisíc korun.
 
Radiměř - Smyk na zasněžené vozovce dostala i řidička (38) jedoucí v Renaultu Kangoo. Vozidlo bylo po havárii převráceno na střechu. Zraněna byla pouze spolujezdkyně, která byla převezena vozidlem RZP do nemocnice. Hmotné škody jsou odhadovány na 90 tisíc korun.
  
Polička - Při jízdě s vysokozdvižným vozíkem na rozbředlém sněhu dostal řidič smyk a vyjel mimo komunikaci, kde havaroval v příkopu. Muže s lehkým zraněním převezla záchranka do nemocnice. Nehodu šetří policisté ze skupiny dopravních nehod. (Foto PČR)
nprap. Anna Štegnerová
 

vytisknout  e-mailem