Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neprojížděli jste místem dopravní nehody, od které ujel viník?

RAKOVNICKO – Pomozte nám objasnit dopravní nehodu. 


Dopravní policisté ze skupiny dopravních nehod žádají veřejnost o pomoc při ztotožnění řidiče, který způsobil dopravní nehodu a z místa ujel.

K dopravní nehodě došlo ve středu 13. ledna ve 14:10 hodin na křižovatce silnice II. třídy č. 229 a místní komunikace ulice Huřviny, a to dle provedeného šetření pravděpodobně tak, že dosud nezjištěný řidič dle popisu poškozené měl řídit vozidlo nejspíš typu SUV tmavší barvy, vyjížděl z ulice Huřviny na hlavní silnici, kde v tomto místě nerespektoval dopravní značení „dej přednost v jízdě“ a vjel vozidlu Hyundai jedoucího po hlavní silnici do cesty, čímž došlo ke střetu. Místo toho, aby neznámý řidič na místě dopravní nehody zastavil, pokračoval v jízdě dál ve směru na Rakovník.

U padesátileté řidičky byl alkohol vyloučen dechovou zkouškou, avšak u řidiče z důvodu jeho ujetí nelze určit, zda byl či nebyl pod vlivem alkoholu či jiné návykové látky.

Pokud jste ve výše uvedenou dobu projížděli okolo dopravní nehody nebo byste měli jakýkoliv poznatek k nehodě či neznámému autu a jeho řidiči, ozvěte se nám na linku 158 nebo kontaktujte přímo dopravní policisty na čísle 974 880 251.


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
15. ledna 2021

vytisknout  e-mailem