Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nesměl řídit, zákaz porušil

MOST - Zjistili to policisté + další info 

 

Na neřidiče narazili policisté litvínovské hlídkové služby. Zastaven byl ve večerních hodinách v Záluží na silnici ve směru na Horní Jiřetín. Při kontrole 41letého řidiče vyšlo najevo, že z rozhodnutí mosteckého soudu nemá za volantem co dělat. Nyní mu ještě hrozí postih za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Na policejní služebně si totiž převzal záznam o sdělení podezření. Případ je šetřen ve zkráceném přípravném řízení.


 

V chatě řádil zloděj

Neznámý zloděj řádil v chatě na Klínech. Majiteli po sobě zanechal škodu předběžně vyčíslenou na 65 tisíc korun. Podle nepořádku, který tam byl, objekt opravdu důkladně prohledal. Bral téměř vše, co mu přišlo pod ruku – nářadí, pily, sekačku, brusku, pneumatiky, kabely, skateboard, instalatérský materiál a různé historické předměty. Hodily se mu i laclové tepláky a nevynechal ani alkohol v lednici. Policisté po pachateli pátrají.


 

Přišla o peníze

O finanční hotovost v částce 5.600 korun přišla mladá Mostečanka. Okradena byla v mostecké nemocnici. Neznámý lapka si vyhlédl okamžik, kdy se žena vzdálila od své tašky položené v čekárně. Pachatel ukradl peněženku s financemi, doklady a platebními kartami. Peněženku poškozená dostala zpátky, někdo ji nalezl a cestou doručovatelky ji vrátil majitelce. Byla však bez peněz. Případem se i nadále zabývají policisté mosteckého obvodního oddělení.


 

por. Alena Bartošová

KŘP Ústeckého kraje

30. května 2013


 

vytisknout  e-mailem