Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Neunikly pozornosti policistů

LOUNY – Osoby v celostátním pátrání; Fyzické napadení při návštěvě 

Vypátrání dvou osob
Včerejšího dne neutekly pozornosti policistů z Lounska osoby v celostátním pátrání. Nejprve nezahálela hlídka obvodního oddělení z Žatce. Ta si kolem čtvrté hodiny odpoledne při plnění jiného úkolu povšimla osoby, o které věděla, že je na ní vydán příkaz k zatčení. Proto muže požádala o prokázání totožnosti. Lustrací se informace potvrdila a proto byla osoba zatčena a následně umístěna do policejní cely. Dnes bude výtečník eskortován k okresnímu soudu.
Další pozorná hlídka obvodního oddělení z Loun vypátrala muže, na kterého byl vydán příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Včera se toto oddělení dozvědělo informace k hledanému muži a ještě ten samý den kolem osmé hodiny večer byl muž vypátrán a odvezen do příslušné věznice.  

Z návštěvy odcházel obohacen
Lounští kriminalisté se zabývají případem, který se stal v březnu tohoto roku. Poškozeného navštívil v jeho bytě muž ve věku 47 let, který chtěl u něj přespat. Zřejmě kvůli tomu, že nesvolil k noclehu, fyzicky ho napadl. Z potyčky majitel bytu vyvázl se zraněním, které lékař vyhodnotil jako těžká. To však asi hostovi nestačilo a ještě si z bytu odnesl osobní věci poškozeného za necelých tisíc korun včetně platební karty. Poslední červnový den si tak muž vyslechl z úst policistů obvinění z trestných činů Ublížení na zdraví a Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za svůj čin může být v případě odsouzení potrestán odnětím svobody až na osm let.

nprap. Mgr. Irena Pilařová
Oddělení tisku a prevence Louny
12. července 2017

vytisknout  e-mailem