Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neviděli jste nehody?

BRNO: Majitelé našli své vozy poškozené. 

Dopravní policisté vyšetřují hned několik nehod se společným jmenovatelem. Viníci z místa ujeli:

 V době od 3. října 2014 v 18:00 hod. do 6. října 2014 v 13:00 hod. došlo v ulici Gogolova v Brně, k poškození zaparkovaného osobního motorového vozidla tovární značky Škoda Octavia, černé barvy. Poškození vozidla Škoda způsobilo nezjištěné vozidlo řízené nezjištěným řidičem, který po střetu z místa dopravní nehody ujel, aniž by věc oznámil na Policii ČR.

V době od 28. září 2014 v 16:00 hod. do 29. září 2014 v 11:00 hod. došlo na ul. Rolnická v Brně, před domem č. 7, k poškození zaparkovaného osobního motorového vozidla tovární značky Audi A6, které zde bylo zaparkované při pravém okraji pozemní komunikace. Poškození zaparkovaného vozidla Audi A6 způsobilo nezjištěné vozidlo řízené nezjištěným řidičem, který po střetu z místa dopravní nehody ujel, aniž by věc oznámil na policii.

V době od 25. září 2014 v 09:00 hod. do 25. září 2014 v 20:00 hod. došlo na ul. Nádražní v Brně k poškození zaparkovaného osobního motorového vozidla tovární značky Nissan Almera, které bylo zaparkované na vyhrazeném parkovišti na ul. Nádražní. Poškození zaparkovaného vozidla Nissan Almera způsobilo nezjištěné vozidlo řízené nezjištěným řidičem, který po střetu z místa dopravní nehody ujel.

 K dopravní nehodě došlo v době od 4. října 2014 mezi 18. a 19. hodinou, kdy řídil nezjištěný řidič vozidlo blíže neučeného po ul. Štefánikova. V  prostoru naproti domu Štefánikova 80 poškodil osobní motorové vozidlo Škoda Superb, černé barvy, zaparkované na podélném parkovacím stání při pravém okraji komunikace ul. Štefánikova, přední částí ve směru ke křižovatce s ul. Domažlická. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody ujel.

Pokud byste měli jakékoliv poznatky k výše uvedným nehodám, obraťte se prosím na policisty prostřednictvím tísňové linky 158. Děkujeme za spolupráci.

 

por. Pavel Šváb, 30.10.2014

vytisknout  e-mailem