Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Nevšimli jste se jich?

Detektivové Národní centrály SIRENE přijali žádost o pomoc od švýcarských kolegů při pátrání po dvou pohřešovaných dívkách.  

Pomozte nám-pátrání po osobě-Švýcarsko.jpg
Na základě informací poskytnutých švýcarskou policií od 30. ledna letošního roku je pohřešován třiačtyřicetiletý Matthias SCHEPP a jeho dvě šestileté dcerky Livia a Alessia Vera. Během prověřování případu švýcarští kolegové zjistili, že pohřešovaný Matthias cestoval přes Francii. Detektiv Národní centrály SIRENE plk. Mgr. Michael Weiss k celému případu uvádí: „Koncem ledna se zdržoval ve Francii, kde pobýval s dcerkami v Marseille. Všichni cestovali v osobním voze AUDI A6 na švýcarských registračních značkách VD328321.“

Začátkem února však bylo v italském regionu Bari nedaleko železniční trati nalezeno mrtvé mužské tělo a poblíž se nacházelo uvedené vozidlo. „Identifikace mrtvého zatím stále probíhá, nicméně je velká pravděpodobnost, že se jedná o pohřešovaného Matthiase SCHEPPA“ uvádí plk. Weiss a doplňuje: „pátrání po jeho dcerkách je doposud bezvýsledné a s ohledem na okolnosti považujeme za děti v ohrožení.“

Pátrání probíhá v celém schengenském prostoru, ale do současné doby nebyla zjištěna žádná stopa, která by vela k vypátrání obou dívek. Švýcarská policie žádá o pomoc při pátrání a poskytnutí všech informací, které by mohly vést k jejich vypátrání. Velmi důležité jsou informace zejména o pohybu Matthiase a jeho dcer mezi 31. lednem a 3. únorem.

Pokud budete mít jakékoliv informace o pohřešovaném Matthiasu SCHEPPOVI a jeho dvou dcerkách Livia a Alessia Veře, předejte je na kteroukoliv policejní služebnu nebo linku 158. 
 
plk. Mgr. Pavla Kopecká
9. 2. 2011

vytisknout  e-mailem