Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Nevychovaní nocležníci

Muži nezaplatili za ubytování ani útratu v restauraci. 

Na policii v Odrách se obrátila pracovnice jedné z místních ubytoven a podala trestní oznámení na dva muže. Do protokolu policistům uvedla, že zde ubytovala na necelé tři dny muže, kteří jí po svém odchodu nezaplatili útratu za nocleh a ještě ke všemu i útratu v restauraci. Pachatelé 24letý z Hodonína a 31letý ze Zlína pod různými záminkami oddalovali placení za ubytování a útraty v restauraci. Nakonec ve středu 18. března z ubytovací části restaurace na ulici Dělnické bez zaplacení útraty odešli. Celkově byla poškozené organizaci způsobena škoda přes šest tisíc korun. V uvedeném případě se pachatelé dopustili trestného činu podvodu, za který jim hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.


Stalo se …


Pachatel měl asi velkou žízeň

Teprve ve středu 18. března byla oderským policistům nahlášena krádež věcí z restaurace na sídlišti Pod Lesem v Odrách, ke které došlo ve večerních hodinách v pátek třináctého března. V té době neznámý pachatel z chodby restaurace Flora odcizil padesáti litrový nerezový sud s dvanácti stupňovým pivem Radegast, téměř padesát nápojů Frisco a tři lahve s alkoholem. Odcizením způsobil pachatel škodu přes šest tisíc korun.


Pachatel byl patrně pracant

Náruživým workoholikem byl patrně neznámý pachatel,  který v  jedné z Vlkovických dílen na Fulnecku odcizil motorovou pilu Stihl MS 250, pokosovou pilu Bosch a další nářadí. Pachatel do dílny vnikl po vypáčení vstupních dveří. Způsobená škoda byla majitelem odhadnuta na třicet tisíc korun.

vytisknout  e-mailem