Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nevydařený lup

LITOMĚŘICKO – Žiletky v batohu; Na dceru neplatí; Snadná kořist. 

Nakupovat bez placení chtěli v tomto týdnu dva muži z Roudnicka v jednom litoměřickém nákupním centru. Několik kusů balení žiletek za více než 5 tisíc korun putovalo z prodejního regálu přímo do jejich batohu. Lest jim nevyšla a při odchodu s nezaplaceným zbožím je zadržel zaměstnanec prodejny, který je předal do rukou přivolaných policistů. Ještě téhož dne bylo 20letému a 31letému muži sděleno podezření pro trestný čin krádeže. Za krádež žiletek jim nyní hrozí až dvouleté vězení.

Neplatí na dceru

Třiatřicetiletého muže z Litoměřic stíhá komisař služby kriminální policie a vyšetřování z trestného činu zanedbání povinné výživy. K rukám matky neplatí výživné na svého syna, jak mu určil Krajský soud v Ústí nad Labem. Jeho dluh již činí přes 50 000 Kč. Vyšetřování obviněného je vedeno na svobodě. Pokud bude odsouzen, hrozí mu až roční trest odnětí svobody.

Snadná kořist

Tento týden pravděpodobně v nočních hodinách odcizil neznámý pachatel doplňky z motocyklu zaparkovaného na ulici v Lovosicích. Majitel motocyklu tak přišel o kožené brašny s vybavením za více než 8 tisíc korun. Po pachateli a odcizených doplňcích policisté pátrají. V případě dopadení hrozí neznámému stíhání pro trestný čin krádeže.

 

 

Litoměřice, 5. 5. 2016, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 208

       +420 724 101 966

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem