Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nežádaná návštěva zahrady

Policisté pátrají po polonahém muži, který přelezl plot a prohledal celou zahradu u rodinného domu. V ruce přitom svíral dlažební kostku. 

V polovině července krátce před druhou hodinou ranní, měl majitel rodinného dumu na zahradě v Žalanského ulici v Praze 6 nezvaného hosta. Polonahý muž s dlažební kostkou v ruce přelezl oplocení pozemku a vniknul na zahradu. Zde se několik minut procházel, v jednu chvíli si lehnul na zem a válel se na zádech pod stolem. Po celou dobu jeho „návštěvy“ mu navíc neustále padaly kalhoty, které si musel držet. Na místě pak zanechal dlažební kostku, kterou si přinesl s sebou a z místa odešel.

Muže zachytila bezpečnostní kamera, na jejíchž záběrech je podezřelý muž velmi dobře zachycen. Policistům se do současné doby nepodařilo tohoto muže vypátrat a tak prosíme širokou veřejnost o pomoc. Jedná se o muže světlé pleti, ve věku kolem 25 – 30 let, hubené postavy vysoké zhruba 175 centimetrů, který má kudrnaté tmavé vlasy dlouhé zhruba pět centimetrů a středně dlouhé vousy.

Pokud byste tohoto muže znali, nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte linku 158, nebo se obraťte na kteroukoliv služebnu PČR. V případě dopadení a odsouzení mu hrozí za trestný čin porušování domovní svobody až tříletý pobyt za mřížemi.

nprap. Richard Hrdina - 2. září 2021

vytisknout  e-mailem