Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámá řidička ve stříbrné oktávii poškodila při couvání jiné vozidlo a z místa ujela

BENEŠOVSKO – K nehodě došlo v úterý 6. října krátce před půl dvanáctou dopoledne před obchodním domem Albert ve Vlašimi.  

Z kamerového záznamu, který mají policisté k dispozici, je patrné, že neznámá řidička při couvání z parkovacího stání před obchodním domem narazila pravým zadním obrysem svého vozu do levých předních dveří červeného vozu tovární značky Škoda Octavia, jehož řidička začala couvat o něco dříve a zůstala stát šikmo na komunikaci. Než se však stačila znovu rozjet, došlo k poškození. Místo toho, aby pachatelka této nehody po střetu zastavila, z místa ujela směrem do ulice Riegrova a pokračovala dále po kruhovém objezdu, kde odbočila na Kondrac či Velíš.

Z chování této neznámé ženy nelze vyloučit, že to v daném místě zná a pravděpodobně bude místní. Případné svědectví k ní by mohli policistům podat přinejmenším dva muži, kteří v té době stáli na chodníku před obchodním domem Albert a nehodu tak pravděpodobně viděli. V okolí místa události se ale v tu dobu pohybovalo mnohem více lidí, kteří by mohli policistům podat důležité informace. Nikdo z nich se jim ale dosud nepřihlásil. Přesto tak mohou učinit dodatečně, a to buď osobně, nebo telefonicky na dopravním inspektorátu Benešov v ulici K Pazderně 906, tel.: 974 871 261, anebo na Obvodním oddělení P ČR Vlašim v ulici J. Masaryka 475, Vlašim na tel.: 974 871 750. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
14. října 2015
 

Odkazy do noveho okna

podezřelá žena

podezřelá žena 

Detailní náhled

směr újezdu stříbrné Škody Octavie

směr újezdu stříbrné Škody Octavie 

Detailní náhled

stříbrné vozidlo Škoda Octavia combi

stříbrné vozidlo Škoda Octavia combi  

Detailní náhled

svědci dopravní nehody

svědci dopravní nehody  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem