Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Neznáme totožnost utonulého - pomozte

České Budějovice - Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, kterého v pondělí nalezli v řece Vltavě.  

Kriminalisté z Českých Budějovic pátrají po totožnosti neznámého muže, který byl v pondělí nalezen v řece Vltavě na česlech elektrárny, před Jiráskovým jezem.


Utonulý muž II.
Na základě telefonického oznámení vyprostili policejní potápěči lidské tělo, které se zachytilo na česlech před vodní elektrárnou u pravého břehu řeky.
Kriminalisté s policejním technikem provedli ohledání místa i mužského těla. Dle lékařky přivolané na místo, mohl být muž ve vodě zhruba 2-3 dny. Vyšetřovatel nařídil soudní pitvu.


Kriminalisté zatím zjistili, že neznámý muž, by mohl být ve věku 50-60 let, zhruba 170 cm vysoký, střední postavy. Vlasy měl krátce ostříhané tzv. na ježka, světle hnědé až prošedivělé, na tváři měl strniště.


Utonulý muž byl oblečen do tmavě modrých riflí značky Denim Cons Original s páskem, pod riflemi měl černé boxerky značky Spiderman a na nohou měl černé ponožky s tenkým fialovým proužkem. Trup měl muž holý. Na těle neměl ani žádné tetování.


Po kapsách měl muž koženkovou černo bílo peněženku s hotovostí, plynové zapalovače, balíček cigaretového tabáku a kapesní nůž značky Victorinox.


Muž mohl pravděpodobně nešťastnou náhodou utonout. Neměl u sebe žádné doklady, dle popisu neodpovídá ani žádné aktuálně pohřešované osobě. Do vody se mohl dostat koncem minulého týdne nebo o víkendu.


Kdo by muže znal, nebo měl k tomuto případu nějaké informace, ať volá na linku 158.
 

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz

18. srpna 2015

Odkazy do noveho okna

Utonulý muž I.

Utonulý muž I. 

Detailní náhled

Utonulý muž II.

Utonulý muž II. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem