Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Neznámí řidiči bourali

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:
 

  1. Ve čtvrtek 17. dubna v 08:15 hodin došlo V Rohatci v ulici Hodonínská k dopravní nehodě. Neznámý řidič s nákladním vozidlem se při otáčení v prostoru autobusové zastávky plně nevěnoval řízení a zachytil okap budovy trafiky, který poškodil. Řidič poté z místa dopravní nehody bez zastavení odjel.
  2. Ve čtvrtek 17. dubna v 12:12 hodin došlo na silnici mezi obcemi Vlkoš a Vracov ke střetu dvou vozidel. Doposud nezjištěný řidič s nákladním vozidlem a s návěsem se plně nevěnoval řízení a pravou částí narazil do přívěsného vozíku, který byl připojen za vozidlem Peugeot 406. Po nárazu do vozíku z místa nehody bez zastavení odjel ve směru na Vracov.
  3. V pátek 18. dubna v 13:16 hodin došlo v Hodoníně v ulici Velkomoravská, na parkovišti před budovou Policie ČR k nabourání zaparkovaného vozidla. Doposud neznámý řidič s osobním vozidlem červené barvy a slovenskou registrační značkou při vyjíždění z parkovacího místa narazil do zaparkovaného vozidla Dacia Logan. Poté bez zastavení odjel.
  4. V noci na sobotu 20. dubna se v Kyjově v ulici Komenského před prodejnou Koupelny Sýkora došlo k dopravní nehodě. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při průjezdu zmiňovanou ulicí do centra města narazil do zaparkovaného vozidla VW Crafter. Aniž by neznámý řidič dopravní nehodu oznámil, opustil místo nehody.


 

Pokud jste byli svědky některé z těchto nehod, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případu. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.


 

por. Bc. Petr Zámečník, 23. 4. 2014

vytisknout  e-mailem