Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Neznámí řidiči poškodili zaparkovaná vozidla a z místa nehody ujeli

DOMAŽLICKO - Policisté nyní pátrají po jejich totožnosti a obracejí se proto na veřejnost. 

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravních nehod, ke kterým došlo v průběhu srpna na silnicích Domažlicka. Svým svědectvím by pomohli objasnit průběh nehod i totožnost neznámých řidičů. 
     Jedna z těchto dopravních nehod se stala dne 25. října 2013 v 05:40 hodin na silnici č. I/26 mezi hraničním přechodem Folmava a Babylon. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od obce Folmava na obec Babylon na přímém úseku náhle přejel částečně do levé poloviny komunikace, kde bočně narazil do protijedoucího osobního motorového vozidla tovární značky Volkswagen Passat. Neznámý řidič dopravní nehodu neoznámil na policii a z místa ujel.
     K další dopravní nehodě došlo dne 28. října 2013 v 08:05 hodin v obci Domažlice v ulici Kozinova před domem č. p. 156. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od obce Havlovice do centra města vyjel na přímém úseku pozemní komunikace za pravou krajnici, kde narazil do zaparkovaného osobního automobilu značky Ford Mondeo. Na místě dopravní nehody neznámý řidič nezastavil, neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, nesepsal společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel.
     V době od 10:40 hodin do 12:00 hodin dne 31. října 2013 na parkovišti před domem č. p. 276 v obci Vančurova v obci Horšovský Týn. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil pravou stranu zaparkovaného osobního vozidla značky Citroen Xsara Picasso. Řidič po střetu z místa ujel, aniž by prokázal svoji totožnost, sdělil údaje o vozidle a sepsal společný záznam o dopravní nehodě.
     Žádáme případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
4. listopadu 2013
 

vytisknout  e-mailem