Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý muž natankoval na benzinové čerpací stanici u dálnice D1 pohonné hmoty a z místa odjel bez placení

BENEŠOVSKO – Na prodejním pultu zanechal doklady zcela jiné osoby včetně platební karty, kterou se mu nepodařilo použít. Policie po něm již delší dobu pátrá. 

Případ se stal v neděli 26. února letošního roku na benzinové čerpací stanici na šestém kilometru dálnice D1 ve směru na Brno. Tady kolem  jedné hodiny ráno zastavilo osobní motorové vozidlo tovární značky Mercedes ML, stříbrné barvy s nezjištěnou registrační značkou, jehož řidič natankoval přibližně 95 litrů nafty za více než tři tisíce korun. Tuto částku se pak snažil u pokladny uhradit pomocí platební karty. Ta byla ale zamítnuta a transakce se tak nezdařila. Přesto mladý muž obsluhu ujišťoval, že částku zaplatí, požádá prý svého známého, aby mu peníze na místo přivezl. To se ale nestalo, neznámý muž naopak z místa v nestřeženém okamžiku zmizel.

Případem se v současné době stále zabývají policisté dálničního oddělení Mirošovice, kteří v této souvislosti po tomto neznámém muži pátrají. Jeho podobu zachytily kamery nainstalované v prostorách prodejny. Jedná se o muže ve věku mezi 25 – 30 lety, štíhlé postavy a tmavých krátkých vlasů. Má větší úzký nos arabského typu. Na sobě měl černé oblečení, na nohou měl černé boty. Při placení se pokusil použít cizí platební kartu, kterou její majitel ztratil společně se svými doklady. Dopustil se tak trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za který mu hrozí až dva roky za mřížemi. 

Jakékoliv poznatky k tomuto neznámému muži přijmou policisté dálničního oddělení Mirošovice na tel.: 974 861 869, anebo operátoři na lince 158. Za pomoc a spolupráci děkujeme.

  por. Bc. Eva Stulíková

tisková mluvčí

P ČR Benešov

3. července 2017   

Odkazy do noveho okna

neznámý pachatel

neznámý pachatel 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem