Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Neznámý muž obtěžoval dívku

JIHLAVSKO: Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc 

Jihlavští kriminalisté pátrají po neznámém muži, který dne 18. srpna kolem šestnácté hodiny obtěžoval nezletilou dívku na ulici Benešova v Jihlavě. Dívka stála před obchodem na ulici Benešova a čekala zde na svoji tetu, která v prodejně nakupovala. K dívce přistoupil neznámý muž a klekl si k ní. Poté jí levou rukou stáhl legíny a obnažil jí částečně levý bok. Pravou rukou se přitom dotýkal dívky na obnažené části boku. V tomto okamžiku vyšla z prodejny teta dívky a muže okřikla. Muž z místa poté rychle odešel. Žena ho pronásledovala na ulici Dvořákova, kde se ho snažila zadržet. Toto se jí ale nepodařilo a muž odešel směrem k autobusovému nádraží.
 
V souvislosti s touto událostí kriminalisté pátrají po asi čtyřicetiletém muži, hubené postavy, vysokém přibližně 170 centimetrů. Muž měl kratší tmavé vlasy. Na sobě měl oblečeny tmavé rifle a sportovní zateplenější šusťákovou bundu černé barvy. Na zádech měl batoh.
 
Kriminalisté žádají svědky události a občany, kteří muže na obrázku poznali a mohou přispět k jeho ztotožnění nebo mají informaci, kde se muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158 nebo kontaktovali policisty na nejbližší služebně Policie České republiky. Také žádají řidiče, kteří v době incidentu kolem 16:13 hodin jeli po ulici Dvořákova a jejich vozidla jsou vybavena záznamovým zařízením, aby prověřili, zda na záznamu není incident mezi podezřelým mužem a tetou dívky zachycen.
 
nprap. Martin Dušek, vrchní inspektor
21. srpen 2014
 
 
Odkazy do noveho okna

identikit podezřelého muže

identikit podezřelého muže 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem