Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Neznámý muž se obnažoval před obchodním domem v Berouně

BEROUNSKO - Policie hledá svědky. 

Berounští policisté řeší případ, ke kterému došlo dne 5. 8. 2015 v době okolo 12:00 hod. v Berouně, ul. Obchodní na parkovišti, v místě vyhrazeném pro ZTP u obchodního domu Kaufland. Zatím neznámý muž zde přistoupil k zaparkovanému vozidlu oznamovatelky, ve kterém čekala její 17letá dcera, než se matka vrátí z nákupu. Muž se s ní nejprve snažil navázat konverzaci. Po chvilce vytáhl z kalhot svůj obnažený penis a chtěl po poškozené, aby ho uspokojila a aby mu taktéž ukázala svůj nahý klín. Následně byl vyrušen matkou poškozené, která se vrátila z nákupu a z místa odešel neznámo kam.
 
Popis neznámého muže:
 
věk okolo 40let, vysoký cca 175 – 180cm, štíhlá postava, štíhlý obličej, ve tváři strniště vousů světlé barvy, světlé vlasy česané dozadu, stažené do copu v délce cca 30 – 40cm. Oblečen do světlého trika zřejmě s nápisem černé barvy, zelené kraťasy v délce ke kolenům (tzv. kapsáče). Hovořil plynně česky bez přízvuku, působil slušně a nezanedbaně.
 
Po neznámém muži policisté pátrají a žádají kohokoliv, kdo si podezřelého muže ve výše uvedené době na tomto místě všiml, aby se ozval na Obvodní oddělení Beroun na tel. 974 872 700. Zároveň upozorňují, pokud se někdo stane svědkem nebo samotnou obětí takovéhoto jednání ať neprodleně celou věc oznámí policistům.
 
 
nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
6. srpna 2015

vytisknout  e-mailem