Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Neznáte tohoto muže? Viděn byl poblíž místa činu v Jičíně.

JIČÍNSKO – Mohl by významně pomoci policistům při objasnění krádeže osobního automobilu. 

Jičínští kriminalisté v současné době šetří krádež osobního motorového vozidla Škoda Octavia 1,9 TDi zelené barvy, ke které došlo ve čtvrtek 20. července letošního roku v době od půl osmé ráno do čtrnácté hodiny na parkovišti před sportovní halou v Jičíně v Revoluční ulici. Spolu s vozidlem neznámý pachatel odcizil doklady od vozidla a osobní věci majitelky, čímž způsobil celkovou škodu přesahující hodnotu 80 tisíc korun.

V souvislosti s probíhajícím šetřením a na základě dosavadních výsledků se policisté obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění možného svědka předmětné události. Jedná se o osobu, která se pohybovala poblíž místa činu, tudíž by mohla svým svědectvím přispět k řádnému objasnění prošetřované události.

Jedná se o dospělého muže sportovní postavy vysoké kolem 180 cm ve věku kolem 40 let, krátce střižených černých vlasů s krátkým plnovousem. Muž byl oblečen do šedivého trika s nápisy modré a světlemodré barvy na přední straně trika, dále do modrých riflových kraťasů. Na nohou měl černé sportovní tenisky a na pravé ruce náramkové hodinky. Oči zakrývaly tmavé sluneční brýle.

Jakékoliv případné informace k osobě prosím sdělte policistům na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo na Územní odbor Jičín, oddělení obecné kriminality, Balbínova 24, Jičín, tel.: 974 533 469.

Děkujeme za jakoukoliv informaci vedoucí ke zjištění totožnosti muže na fotografii.

nprap. Aleš Brendl
02. října 2017, 13:10

vytisknout  e-mailem