Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezodpovědný řidič způsobil dopravní nehodu

KLADENSKO – Vyjel na silnici s technicky nezpůsobilým vozidlem. 

Kladenští dopravní policisté vyjížděli včera 16. července 2020 k dopravní nehodě, která se stala v 18:00 hodin v katastru obce Bratronice.

Doposud neznámý řidič, nezjištěného vozidla užil k jízdě vozidlo technicky nezpůsobilé, z něhož unikal motorový olej, čímž došlo ke znečištění povrchu komunikace mezi obcemi Mostecký Mlýn a Bratronice. Z místa tento nezodpovědný řidič ujel.

Poté, co začalo pršet, tak na kluzkém nesjízdném povrchu došlo k nekontrolovatelnému smyku osobního automobilu BMW, jehož řidič přejel do protisměru, kde se čelně střetl s projíždějícím osobním automobilem Škoda Octavia. Na místě zasahovaly všechny složky IZS. Alkohol u řidičů vyloučen provedenými dechovými zkouškami. Sedmadvacetiletý řidič a jeho spolujezdkyně z vozidla Škoda byli lehce zraněni, přičemž třiapadesátiletá žena byla převezena k ošetření do nemocničního zařízení. Ke zranění šoféra automobilu BMW nedošlo. Škoda byla vyčíslena na 350.000,- Kč.

Aby se podařilo kolizi řádně vyšetřit, žádá vyšetřovatel dopravní nehody, aby se přihlásili případní svědci, kteří zaznamenali v katastru obce Bratronice průjezd výše uvedeného, technicky nezpůsobilého vozidla osobně na dopravní inspektorát Kladno, nebo kontaktovali policisty na telefonním čísle 974 873 250, 251. 255, nebo jim informace sdělili na mobilní telefon číslo 702 207 630. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková 
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
17. července 2020

Odkazy do noveho okna

DN Mostecký Mlýn Bratronice

DN Mostecký Mlýn Bratronice 

Detailní náhled

DN Mostecký Mlýn Bratronice

DN Mostecký Mlýn Bratronice 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem