Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaná návštěva

Zloděj odcizil rybářské pruty a vzduchovku 

     Dne 22. října 2012 v odpoledních hodinách bylo oznámeno na linku 158, že téhož dne v dopoledních hodinách došlo k odcizení 3 kusů rybářských prutů z mysliveckého objektu v obci Brandýsek. Neznámý pachatel za užití násilí vnikl dovnitř objektu a poté odcizil rybářské pruty a vzduchovku. Svým jednáním způsobil celkovou škodu ve výši 10 000,-Kč. Policisté tento případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže a na základě policejního šetření jsou v současné době z tohoto skutku podezřelí dva pachatelé z Kladenska.

23. října 2012

nprap. Jana Šteinerová

 

Dopravní nehoda pod vlivem alkoholu - dne 22.10.2012 kolem 20. hodiny byla na linku 158 oznámena dopravní nehoda v Kladně v ulici U Hvězdy, při které se střetla dvě vozidla. Po příjezdu policejní hlídky dopravních nehod Kladno byla u řidičů provedena dechová zkouška. Jednomu z účastníků dopravní nehody 55 letému řidiči z Kladna byla při dechové zkoušce naměřena hodnota 1,82 promile alkoholu v dechu. Podezřelému řidiči byla zakázána další jízda a na místě mu byl zadržen řidičský průkaz. Dále byl vyzván k lékařskému vyšetření, které dobrovolně podstoupil. Nyní je 55 letý muž podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Poškození - v brzkých ranních hodinách dne 22.102012 bylo oznámeno na linku 158,že v Kladně v ulici Dukelských hrdinů vnikl neznámý pachatel na pozemek domu. Pachatel při svém násilném vniknutí poškodil mechanismus na zavírání dveří, čímž způsobil majiteli škodu ve výši 10 000,-Kč. Dále poškodil osobní vozidlo, které bylo zaparkováno před domem  a tímto jednáním vznikla škoda 5 000,-Kč dalšímu majiteli. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu poškozování cizí věci. 

Požár v domě - v době mezi 12.30 až 13.00 hodin dne 22.10.2012 zařalo hořet v půdním prostoru domu ve Slaném ve Smečenské ulici. Na základě šetření bylo zjištěno, že dosud neznámý pachatel nezjištěným způsobem úmyslně založil požár na třech místech. Tímto jednáním způsobil pachatel škodu cca 200 000,-Kč a vydal v nebezpečí minimálně 7 osob. V současné době je případ v šetření.

vytisknout  e-mailem