Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaný host

TEPLICE - Na koupaliště zavítal nezvaný host; Vloupání do sklepa... 

 
Nezvaný host
     Duchcovské koupaliště navštívil v uplynulých dnech nezvaný „host“. Neznámý pachatel vnikl do oploceného areálu a následně se vloupal do skladovací místnosti, ze které odcizil hliníkový žebřík. Následně vnikl do dalšího objektu, ve kterém odštípal a odcizil různé kabely. Celková škoda se vyšplhala na 16 tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže.
 
Vloupání do sklepa
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do sklepních prostor činžovního domu. Ze suterénu odcizil dámské jízdní kolo a lyžařské vybavení, čímž oznamovatelce způsobil téměř osmitisícovou škodu. Pokud se podaří pachatele dopadnout, hrozí mu za přečin krádeže maximálně dvouleté vězení.
 
Zloděje zajímaly kabely
     Stavební buňku vykradl v Újezdečku neznámý zloděj. V období od 23. října do 2. listopadu vnikl dovnitř a odcizil elektroinstalaci osvětlení a zásuvek, čímž poškozené organizaci způsobil škodu 1500 korun. Přestože škoda není nijak vysoká, v případě dopadení hrozí pachateli za přečin krádeže až dva roky za mřížemi.
 
Z auta zmizela navigace
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do zaparkované dodávky. Zloděj z auta odcizil navigaci i s příslušenstvím a dětskou deku a polštář. Poškozená vyčíslila celkovou škodu na sedm tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.
 
 
Teplice, 5. 11. 2012, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem