Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaný host

LITOMĚŘICE – Bydlela v cizím; Pivo nezaplatil; Bral víno i benzin 

Až tříleté vězení hrozí 61leté ženě ze Štětí, která se zabydlela v cizím objektu. Od měsíce dubna 2013 užívala bez souhlasu majitele zahradní chatku v zahrádkářské kolonii u Štětí. Vyměnila zámek vstupních dveří a prostory pozemku, chatku i dílnu využívala pro své účely. Objekt nyní musela opustit a v uplynulém týdnu si převzala obvinění pro trestný čin porušování domovní svobody.

Pivo nezaplatil
Pivo v plechovkách se snažil odnést z prodejny bez placení 22letý Litoměřičan. Vybrané zboží si v úterý odpoledne uschoval do batohu, ale ostražití zaměstnanci jednoho litoměřického nákupního centra jej odhalili. Přivolaní policisté zjistili, že mladík nekradl poprvé a jeho jednání tak kvalifikovali jako trestný čin krádeže, za který mu hrozí až tříleté vězení.

Bral víno i benzin
Do objektu u rekreační chaty na Třebívlicku se v nedávné době vloupal neznámý pachatel. Po překonání oplocení vnikl násilným způsobem do sklepů a odnesl si značkové víno, pohonné hmoty a ředidlo. Majitel chaty vyčíslil škodu na více než 6 tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají lovosičtí policisté.


Litoměřice, 22. 1. 2014, nprap. Pavla Kofrová
tisková mluvčí
Preventivně informační skupina Litoměřice
tel.: +420 974 436 208
e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem