Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaný host

LITOMĚŘICE – Nezvaný host; Chyceni při činu; Odnesl si kolo  

Žena a muž tmavší pleti navštívili ve čtvrtek domek 90leté stařenky v Křesíně. Ta zapomněla zamknout, a když zjistila, že se v domě pohybuje nezvaná návštěva, bylo již pozdě. Po jejich odchodu poznala, že nepřišli nezištně. Odnesli si vkladní knížky a 5 tisíc korun.
Muž byl 170cm vysoký, tmavší barvy pleti, štíhlý a měl černé vlasy. Žena ve věku okolo 30 let, 160cm – 170cm vysoká, měla černé vlasy a přes ně uvázaný šátek tzv. „na babku“, na sobě hnědou koženkovou bundu.
Vyzýváme případné svědky – volejte na telefonní linku 158. Děkujeme.
 

Chyceni při činu
Litoměřičtí policisté zadrželi ve čtvrtek 56letého muže z Litoměřic a 48letého muže z Roudnice nad Labem při krádeži. Přivlastnili si 265 kusů ocelových šroubů z kolejiště u nákupního centra v Litoměřicích. Nyní jim hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
 

Odnesl si kolo
Ve středu vnikl neznámý pachatel do sklepní kóje domu v Roudnici nad Labem. Po odstranění lankového zámku si odnesl horské jízdní kolo v hodnotě 15 tisíc korun. Policisté případ šetří pro podezření z trestného činu krádeže a porušování domovní svobody. Pachateli hrozí až tříletý trest odnětí svobody.
 

12. 8. 2011
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem