Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaný host na pozemku domu

KLADENSKO – Zmizel akumulátor do invalidního vozíku a dřevěné brikety. 

Policisté obvodního oddělení Unhošť nyní prošetřují případ krádeže věcí ze dvora u rodinného domu v obci Dolní Bezděkov na Kladensku.

Neznámý pachatel v době od 13. února do 5. března 2020 vnikl neuzamčenou brankou na pozemek domu v obci Dolní Bezděkov, kde poté z dřevěné kůlny odcizil šedesát kusů dřevěných briket. Dále ze sklepa, který je součástí rodinného domu ještě odcizil akumulátor do invalidního vozíku a osm lahví vína. Dosud neznámý pachatel svým protiprávním jednáním způsobil sedmapadesátiletému muži z Kladenska škodu, která byla předběžně vyčíslena na částku přes 17 000,-Kč.

Policisté po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestných činů porušování domovní svobody a krádeže.

Policie vyzývá občany, kteří mohli v inkriminovaném čase v obci Dolní Bezděkov v okolí tohoto rodinného domu zaznamenat pohyb podezřelé osoby nebo osobu manipulující na ulici s těmito odcizenými věcmi, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky pomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
9. března 2020

vytisknout  e-mailem