Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Nezvaný host "navštívil" tři prodejny

HAVLÍČKOBROSKO - Škoda přesáhla třista tisíc korun 

V noci z pátku na sobotu 3.4. se dosud neznámý pachatel vloupal do prodejny drogerie na Žižkově náměstí v obci Habry., Objekt prohledal a z pokladen odcizil finanční hotovost, dále poštovní známky, různé drogistické zboží a cigarety různých značek. Poškozený majitel škodu vyčíslil na více jak 61.000 Kč.
  
Ve stejné době došlo k vloupání také do prodejny potravin v uvedené obci. Neznámý pachatel vnikl prodejny, kterou prohledal a z trezorku, zabudovaného ve zdi, odcizil finanční hotovost a stravenky. Dále z uzavřené pokladny odcizil rovněž finanční hotovost a z prodejny pak nezjištěný počet cigaret v krabičkách a kartonech. Poškozené společnosti byla způsobena škoda ve výši nejméně 67.000 Kč.
 
Do třetice se neznámý pachatel vloupal do prodejny potravin na náměstí T.G.Masaryka v Golčově Jeníkově. V prodejní části vybral finanční hotovost ze zásuvek dvou uzavřených pokladen, dále odcizil cigarety různých značek, různé druhy kávy a čtyři lahve alkoholických nápojů. V jedné z místností se vloupal do trezoru, odkud odcizil finanční hotovost a stravenky. Poškozené společnosti způsobil škodu v celkové výši nejméně 197.000 Kč.

vytisknout  e-mailem