Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Nezvaný host v prostorách bytového domu

BEROUNSKO – Ze sklepní kóje zmizelo horské kolo. 

Berounská policie opět upozorňuje občany, aby nebyli lhostejní a pokud poblíž svého bydliště nebo přímo v prostorách domů zjistí neznámou podezřelou osobu, byli vždy všímaví a věnovali pozornost pohybu těchto nežádoucích osob. V mnoha případech se tyto náhodně pohybující osoby v cizích prostorech dopouští trestné činnosti například vykradením sklepních kójí, vloupáním do bytů, odcizením věcí ze společných prostor a nebo jejich poškození. Občané by měli věnovat zvýšenou pozornost nejen svému majetku, ale i majetku ve společném vlastnictví.

Na policejní služebnu obvodního oddělení Beroun bylo dne 20. dubna 2021 oznámeno odcizení jízdního kola ze sklepa v Berouně.

V době od 17. do 20. dubna 2021 neznámý pachatel vnikl přes hlavní vstupní dveře do bytového domu v ulici V Zahrádkách v Berouně a poté do sklepních prostor. Následně za užití násilí se vloupal do jedné ze sklepních kójí, ze které odcizil jízdní horské kolo značky Autor Modus model 2019 i s příslušenstvím v hodnotě 48 650,-Kč. Při poškození způsobil škodu ve výši 200,-Kč.

Policisté nyní po pachateli i odcizeném horském kole pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminované době mohli spatřit podezřelou osobu v prostorách bytového domu v ulici V Zahrádkách v Berouně nebo při odchodu s horským kolem, aby své poznatky k podezřelé osobě oznámili na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158.


 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
22. dubna 2021


 

vytisknout  e-mailem