Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaný host v rekreačním domku

SEMILY-vloupání do rekreačního domu, domácí násilí, řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění .... 

Vloupání do rekreačního domu

Do rekreačního domu v Rovensku pod Troskami se v době od 3.1.2009 do 20.2.2009 vloupal pachatel, který objekt nejprve prohledal a následně odcizil televizor, DVD přehrávač , stříbrné sošky a další věci. Škoda, která vznikla 56 leté majitelce, je ve výši kolem 10 000 Kč.

Vloupání do pokoje na hotelu v Harrachově

Hotelový pokoj v Harrachově si za cíl svých zájmů vybral pachatel, který se do pokoje dne 21.2.2009 v době od 11.50 do 14.40 hodin vloupal. Na pokoji vše prohledal a odcizil finanční hotovost, DVD přehrávač a další věci. Vše ku škodě 50 letého majitele z Prahy, kterému vznikla škoda ve výši kolem 10000 Kč.

Domácí násilí na Turnovsku

Svérázné představy o chování ke své partnerce má 30 letý muž z Turnova. Ten v posledních třech letech slovně a fyzicky napadal svoji 23 letou partnerku. Fyzický útok vyvrcholil dne 20.2.2009, kdy se žena dostavila  na policii s poraněným okem.  Následně byla lékařsky ošetřena. Žena dříve jednání svého partnera na policii nehlásila, neboť ten jí v případě oznámení vyhrožoval zabitím. Muži bylo sděleno obvinění t trestného činu týrání osoby žijící ve společně obývaném bytě nebo domě.  Navíc bylo ze strany policie přistoupeno k vykázání násilníka ze společného obydlí. Žena dostala ze strany policie kontakt na Intervenční centrum Liberec, kde může získat potřebné informace k řešení svého problému. V letošním roce je to již druhý případ vykázání násilníka ze společného obydlí.

Řízení motorového vozidla bez ŘP

Při řízení motorového vozidla značky Peugeot byl policií kontrolován 35 letý řidič. Kontrolou bylo zjištěno, že řidič není držitelem žádného  řidičského oprávnění, navíc má soudem vysloven zákaz řízení vozidel až do července roku 2010. Svým jednáním je tak podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a trestného činu jízdy bez řidičského oprávnění. K uvedenému došlo dne 21.2.2009 v 18.00 hodin v Semilech.

Odcizení vozidla ve Všeni na Turnovsku

Vozidlo značky Škoda Fabia, červené barvy odcizil ve Všeni na Turnovsku pachatel, který se svým jednáním dopustil trestného činu neoprávněného užívání cizí věci. Hodnota vozidla je cca 90 000 Kč. Škoda vznikla 41 letému majiteli. K uvedenému došlo v době od 21.2.2009 do 22.2.2009.

 

vytisknout  e-mailem