Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaný host v restauraci na Jilemnicku

SEMILY - vloupání do restaurace, jízda bez řidičského oprávnění, vloupání do výherního automatu 

Odcizil cigarety a stroj na výrobu kávy

Restauraci na Jilemnicku - v Horkách u Staré Paky navštívil nezvaný host. Nejprve rozbil skleněnou výplň okna a následně vnikl do objektu. Z toho odcizil cigarety různých značek a  presovač na kávu . Svým jednáním tak pachatel způsobil škodu ve výši kolem 7.300 Kč. Poškozenou je 61 letá majitelka. K uvedenému došlo v době od 16.3.2009 do 17.3.2009

Řídil i přesto, že měl vysloven zákaz ...

Motorové vozidlo Opel Corsa řídil dne 16.3.2009 v Turnově - Hluboké ulici 48 letý muž z Jablonce nad Nisou. Při silniční kontrole bylo zjištěno,  že má až do listopadu letošního roku vysloven zákaz řízení motorových vozidel.  Muži bylo sděleno podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a z trestného činu řízení vozidla bez řidičského oprávnění.

Vloupání do výherního automatu v Harrachově

Do výherního automatu v herně v Harrachově se vloupal pachatel, který nejprve automat vypáčil a následně z něj odcizil finanční částku kolem 45 000 Kč. Přesná částka, kterou si pachatel odnesl bude upřesněna až po kontrole elektronického záznamu hracího automatu. K uvedenému došlo v době od 15.3.2009 do 16.3.2009. 

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem