Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Nezvaných hostů bylo víc než dost

DĚČÍN - Zmizely peníze, věci i okrasné dřeviny 

Kde jsou klíče ?
 
DĚČÍN – Děčínskou prodejnu s laky a barvami navštívil během noci z úterý na středu šestnáctého října nejspíš nevítaný návštěvník. Z obchodu v Podmoklech zmizela finanční hotovost s pracími prostředky a klíči. Do prodejny vstoupil za použití násilí, a tak se místní podnikatel setkal nejen se zdejšími strážci zákona, ale i celkovou škodou ve výši devíti a půl tisíce českých korun.  Podmokelští muži zákona případ označili za přečin krádeže.
 
Odradil ho alarm ?
 
DĚČÍN - Houkající alarm instalovaný v prodejně s obuví odvrátil útok neznámého lapky, jenž se snažil dostat do děčínské prodejny obuvi. Po rozeznění bezpečnostní ochrany, která se spustila poškozením dveří zdejšího obchodu, na místo dorazili děčínští policisté. Ohledáním prodejny nebylo zjištěno žádné odcizení, a tak policisté z Obvodního oddělení policie v Děčíně – Podmokly oznámenou událost šetří s ohledem na možný přečin krádeže.  
 
Měl peška
 
RUMBURK – Sedmatřicetiletý muž ze Šluknovského výběžku zavítal koncem srpna letošního roku do objektu bývalé zdravotní pojišťovny v Rumburku. Do budovy vstoupil sklepem. Z domu se pokoušel odnést elektromateriál s několika kusy krytek doutnavek ze zářivek. Při cestě ven byl zadržen správcem budovy. Skončil v rukou rumburské policejní hlídky, která zadrženého muže převezla do policejní cely. Tu opustil až o několik hodin později. Ve středu šestnáctého října si nevítaný raubíř vyslechl sdělení podezření z přečinu krádeže, za což může přijít až o dva roky svobody.  Případ nezpracováván ve zkrácenku. Škoda byla vyčíslena na částku necelých tří a půl tisíce českých korun.
 
Přepravky s dřevinami
 
DĚČÍN – Zahradnictví v Nebočadech utrpělo finanční ztráty v podobě necelých třinácti tisíc českých korun. O ty je nejspíš připravil nevítaný chmaták, jenž si ze zahradnictví ve dvou přepravkách odnesl šestatřicet okrasných dřevin. Ty zmizely z objektu místní provozovny uprostřed tohoto týdne, pravděpodobně během noci. Na případu možné krádeže pracují policisté z děčínského obvodního oddělení.
 
Kolik si odnesl ?
 
DĚČÍN – Podmokelští policisté z Děčína šetří od včerejšího dne poškození mincovníku děčínské myčky. Podle indicií z místa činu se do ovládacího panelu boxu s mincovníkem vloupal někdo násilím. Kolik si s sebou odnesl, leží od středečního odpoledne  na bedrech zdejších policistů. Mycí centrum nedaleko obchodního domu vyčíslilo škodu na tři tisíce českých korun. Událost je šetřena s ohledem na možný přečin krádeže.
 
 
 Děčín, 17. října 2013 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
E-mail : pisdc@mvcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem